x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Incredibil: În momentul naufragiului, pe Costa Concordia se cânta "My heart will go on", coloana sonoră asigurată de Celine Dion în "Titanic"!

Incredibil: În momentul naufragiului, pe Costa Concordia se cânta "My heart will go on", coloana sonoră asigurată de Celine Dion în "Titanic"!

18 Ian 2012   •   19:36
Incredibil: În momentul naufragiului, pe Costa Concordia se cânta "My heart will go on", coloana sonoră asigurată de Celine Dion în "Titanic"!

Unul dintre supravietuitorii de pe Costa Concordia a dezvaluit ca in momentul ciocnirii de stanci a vasului de croaziera, intr-unul dintre restaurantele de pe vas se auzea melodia My Heart Will Go On, una din piesele care au asigurat coloana sonora a superproductiei Titanic, realizata in 1997 de catre James Cameron.

Elvetianul Yannick Sgaga a declarat, intr-un interviu acordat Tribune de Geneve, ca lua cina, alaturi de fratele sau, in momentul in care, pe fondul sonor asigurat de Celine Dion, s-a produs naufragiul.

"Imaginile din au fost mult mai realiste decat va inchipuiti. Nu imi vine nici acum sa cred ca am trait in realitate ceea ce in capul nostru nu putea fi decat fictiune", a declarat Sgaga.

Pe de alta parte, autorititile italiene au sistat miercuri, temporar, operatiunile de salvare ale persoanelor disparute in urma naufragiului Costa Concordia, in conditiile in care epava si-a schimbat pozitia din cauza curentilor extrem de puternici. Ultimul bilant indica 11 decese si 23 de persoane disparute.

×