x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe ''INCREDIBIL! Sunt urmarită de blesteme''. Ce a păţit o mireasă, după câteva luni de la nuntă

''INCREDIBIL! Sunt urmarită de blesteme''. Ce a păţit o mireasă, după câteva luni de la nuntă

07 Mar 2013   •   10:06
''INCREDIBIL! Sunt urmarită de blesteme''. Ce a păţit o mireasă, după câteva luni de la nuntă
După nouă ani de la moartea soţului ei, Karen Matthews, în vârstă de 31 de ani a regăsit dragostea şi s-a căsătorit cu bărbatul pe care îl considera sufletul pereche, însă, după doar câteva clipe totul avea să ia sfârşit.

în anul 2003, Karen l-a cunoscut pe James, cu care a avut o relaţie de şase ani. Cei doi s-au mutat împreună, însă tânărul a murit o săptămână mai târziu. Acesta suferea de o malformaţie gravă la inimă, despre care nimeni nu ştia şi murise în urma unui arac de cord.

După un an de la tragedie, Karen l-a întâlnit pe Ryan, cu care s-a căsătorit în urmă cu patru luni. Spera că totul să fie bine, însă tânăra a avut parte de o nouă lovitură şi de această dată.

Potrivit Daily Mail, Karen l-a găsit pe soţul ei mort pe canapea. Bărbatul se simţea bine în acea seara şi tocmai mâncaseră împreună cina. Bărbatul a murit de aceaşi boală ca şi James: suferea de hipotermie ventriculară, boala care duce la slabirea muschiului inimii.

“Cred că sunt cea mai ghinionistă femeie din lume. Încă nu pot să cred ce s-a întâmplat asta. Nu pare să nimic fie real. Cum să mi se întâmple aşa ceva de două ori?” se întreabă disperată Karen.

×