x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Incredibil! Un britanic şi-a regăsit motanul, dispărut în urmă cu 10 ani

Incredibil! Un britanic şi-a regăsit motanul, dispărut în urmă cu 10 ani

24 Iun 2018   •   22:00
Incredibil! Un britanic şi-a regăsit motanul, dispărut în urmă cu 10 ani

Un motan care a dispărut în urmă cu 10 ani a fost găsit într-un final şi returnat proprietarului său din Marea Britanie, informează The Independent.

Harry, motanul alb cu portocaliu al lui Mark Salisbury, dispăruse în 2008, însă stăpânul său nu abandonase speranţa că îl va mai vedea la un moment dat. Aşteptarea sa a fost în cele din urmă răsplătită şi, după 10 ani, Harry a fost returnat lui Mark sănătos şi fericit.

Motanul ajunsese la filiala din Ipswich a fundaţiei pentru animale Blue Cross, după ce un bărbat în vârstă care avea grijă de el a decedat, a indicat BBC.

Atunci când personalul fundaţiei a scanat microcipul care îi fusese implantat motanului în urmă cu 10 ani, ei au ajuns la Salisbury - care între timp se mutase în Glouchestershire, la 180 de kilometri de zona unde dispăruse motanul.

Salisbury locuia în Ipswich (Suffolk) atunci când l-a cumpărat pe Harry şi pe fratele său de la o fermă locală. "Într-o zi când i-am strigat, el nu a mai revenit", a povestit proprietarul, precizând că fratele lui Harry era un "huligan" care ulterior s-a cuminţit.

  După ce l-a căutat pe Harry timp de un an, Salisbury aproape că a renunţat la speranţa de a-l mai găsi atunci când a plecat din zonă. Bărbatul nu a anulat însă microcipul şi a continuat să scrie firmei care îl implantase pentru a o ţine la curent cu datele sale de contact.AGERPRES

×