x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Incredibil: un "dislike" pe Facebook, mobilul unui dublu asasinat

Incredibil: un "dislike" pe Facebook, mobilul unui dublu asasinat

11 Feb 2012   •   10:35
Incredibil: un "dislike" pe Facebook, mobilul unui dublu asasinat

O disputa care a pornit pe Facebook s-a terminat cu uciderea unui cuplu de tineri din Mountain City, un orasel din Tennessee, in sudul Statelor Unite, conform politiei locale, citata de AFP.

Billy Clay Payne si Billie Jean Hayworth au fost impuscati in cap pe 31 decembrie. Lui Payne i-a fost taiat gatul, in timp ce bebelusul lor a fost gasit in viata, in bratele mamei sale.

Politia a arestat ulterior doi suspecti care au fost inculpati si inchisi, in cele din urma.
Cei doi barbati sunt prietenul si tatal unei fete impotriva careia cele doua persoane ucise au depus plangere anul trecut pentru hartuire.

Femeia, in varsta de 30 de ani, sufera de un handicap fizic si isi petrece majoritatea timpului pe Facebook, au explicat autoritatile. Aceasta s-a infuriat dupa ce cateva persoane au decis sa isi intrerupa relatiile cu ea pe reteaua de socializare, stergand-o din lista de prieteni.

"Exista mai multe cazuri de hartuire, in fata justitiei, in jurul acestei femei, in legatura cu Facebook. Dar, de aceasta data, lucrurile au scapat de sub control. Este singurul mobil pe care-l putem avansa", a explicat un oficial al politiei locale.

×
Subiecte în articol: asasinat facebook dislike tennessee