x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Infernul din Grecia: Un caine si-a regasit stapanii!

Infernul din Grecia: Un caine si-a regasit stapanii!

31 Iul 2018   •   14:27
Infernul din Grecia: Un caine si-a regasit stapanii!

Un caine cu blana parlita de foc stand incolacit pe o piatra in mare in zona statiunii Mati din Grecia: fotografia a devenit simbolul incendiilor devastatoare care au curmat viata a cel putin 82 de oameni, ranind alte peste 170 de persoane, relateaza Daily Mail. 

 

Speriat de flacarile din jurul lui, animalul a sarit in apa, inotand pana la petecul de stanca, aflata la o distanta sigura de focul nimicitor. Acolo a fost observat de un fotograf care a facut cainele renumit. 

Organizatii pentru protectia animalelor, care au salvat catelul i-au cautat stapanii. Postata pe Facebook, fotografia s-a imprastiat rapid pe reteaua sociala. 

Dupa mai bine de o saptamana, un grup elen care ingrijeste cainii vagabonzi a anuntat ca animalul, pe nume Lua, s-a intors cu bine acasa, la proprietarii sai. 

"Stapanii l-au recunoscut! O cheama Lua! Nu o vor lasa sa moara! O adora! In infernul din Mati, au pierdut-o si credeau ca nu o vor mai vedea niciodata", au comentat, pe Facebook, apropiatii familiei. 

Un prieten al proprietarilor a relatat pentru presa locala ca, infricosata de flacarile care apareau la tot pasul, Lua a scapat din lesa si a fugit. Ore intregi au cautat-o. Isi pierdusera orice speranta, cand au vazut fotografia. 

×