x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

de Jurnalul National    |    24 Dec 2007   •   00:00
GAFE. Nouă companii de asigurări medicale au recunoscut că au rătăcit informaţiile confidenţiale ale clienţilor lor, relatează Sky News. Este cea mai recentă "gafă" in materie de gestionarea datelor personale de către instituţiile britanice. Zilele trecute, guvernul de la Londra anunţa că a pierdut un CD cu datele a peste trei milioane de candidaţi la examenul auto, luna trecută, Fiscul pierduse fişierele electronice cu alocaţiile a 25 de milioane de persoane, iar Poşta şi Poliţia, datele cătorva mii de şoferi şi prizonieri.


CADOURI SPAŢIALE. Naveta spaţială rusească de realimentare, Progress M-62, a plecat incărcată nu numai de cele necesare traiului astronauţilor de la Staţia Spaţială Internaţională, ci şi de cadouri de Crăciun pentru ei. Astronauţii au şi alte motive de sărbătoare, deoarece sămbătă a fost ziua colegului lor, Iuri Malencenko, care a implinit 46 de ani. Printre darurile de Crăciun se află şi alimente tradiţionale pentru astronauţii americani şi ruşi, ca miere, nuci şi fructe proaspete.


REGINA PE YOUTUBE
. In premieră, Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii difuzează tradiţionalul său mesaj de Crăciun pe YouTube. Canalul regal "www.youtube.com/theroyalchannel" deţine o pagină de intămpinare, pe care se poate vedea o fotografie a Palatului Buckingham cu gărzi imbrăcate in costume de gală şi este disponibil incepănd de ieri. Vizitatorii vor avea ocazia să vizioneze şi mesajele regale de Sărbători din anii trecuţi. Regina "a fost mereu conştientă de faptul că mesajul ei trebuie să ajungă la căt mai mulţi oameni şi că trebuie să se adapteze la noile mijloace de comunicare", a declarat un purtător de cuvănt de la Buckingham.

×
Subiecte în articol: externe