x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

26 Feb 2007   •   00:00
CONTROVERSE. Americanii au mintit cand le-au transmis expertilor de la Agentia Internationala pentru Energie Atomica informatii legate de arsenalul nuclear iranian. Potrivit ziarului LA Times, "cele mai multe informatii din dosarul iranian s-au dovedit inexacte si nici una nu a condus la dezvaluiri importante". (A.A.)

DUPA GRATII, GLOBAL. Inchisorile britanice nu mai fac fata numarului mare de detinuti. Motiv pentru care, scrie The Sunday People, circa 9.800 de infractori nascuti in strainatate si condamnati la inchisoare in Marea Britanie pentru fapte precum traficul de droguri sau de persoane ar putea fi trimisi in penitenciare din state membre UE. (A.A.)

ALARMA. Surse citate de presa britanica sustin ca amenintarea terorista cu care se confrunta astazi aceasta tara este la cel mai ridicat nivel dupa atacurile de la 11 septembrie 2001 din SUA. Numarul teroristilor care planuiesc atentate este cu mult mai mare decat anticipasera serviciile secrete si ar putea depasi 2.000 de persoane. (A.A.)

×
Subiecte în articol: externe