x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

14 Feb 2007   •   00:00
TIR CRIMINAL. Aproape zece persoane si-au pierdut viata luni seara pe teritoriul Statelor Unite, in cadrul unor tiruri de arma in locuri publice, relateaza AFP. Cele doua incidente armate au avut loc la Salt Lake City si la Philadelphia. La Salt Lake City, un necunoscut a tras cu pusca intr-un centru comercial, omorand cinci persoane. La Philadelphia, cel putin patru persoane si-au pierdut viata in urma tirurilor unui individ care a deschis focul in spatiul public.

BOGATASI. Noul ocupant al primului loc in clasamentul celor mai bogati rusi este Oleg Deripaska, proprietarul concernului gigant producator de aluminiu Rusal. El i-a luat locul miliardarului Roman Abramovici, patronul faimoasei echipe britanice Chelsea Londra. Averea lui Deripaska este estimata la 16,3 miliarde de euro, dupa cum informeaza AFP. "Medalia de bronz" a topului bogatasilor rusi ii revine lui Mihail Prohorov, presedintele demisionar al Norilsk Nickel, arestat in ianuarie intr-o afacere legata de retele internationale de prostitutie.

INCIDENT. In Elvetia, un tren intercity a fost evacuat ieri in urma unei alarme cu bomba. Dupa cercetari, s-a descoperit in tren un aparat pentru duplicat carti de credit care emitea semnale electromagnetice asemanatoare cu cele ale unei bombe. Autoritatile banuiesc ca aparatul apartinea unui cetatean roman, informeaza AFP.

×
Subiecte în articol: externe