x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

12 Feb 2007   •   00:00
EXPERT ROMAN. Unul dintre expertii patologi care se ocupa de autopsia Annei Nicole Smith este nascut in Romania, la Bacau. Este vorba despre doctorul Joshua Arie Perper, specialist in patologie medico-legala. Alaturi de colegul sau, Cyril Wencht, Perper are dificila misiune de a stabili cum a murit Smith, care a fost gasita in stare de inconstienta in camera de hotel si a decedat la scurta vreme dupa ce a fost transportata la spital.

PRISTINA. Doi jandarmi romani au fost raniti usor la Pristina, unde asigurau paza Parlamentului albanez. Incidentul a avut loc sambata, in timpul unui protest la care au luat parte peste 4.000 de persoane nemultumite de planurile ONU pentru statutul provinciei Kosovo. Manifestatia s-a lasat cu incidente intre protestatari si fortele de ordine, din care faceau parte si 97 de jandarmi romani.

"BANANIERII". Liberal-democratii britanici vor cere Uniunii Europene sa investigheze guvernul de la Londra, care ar fi incalcat legislatia europeana dupa ce a oprit ancheta pentru coruptie privind tranzactiile cu armament dintre Compania BAE Systems si Arabia Saudita. In decembrie 2006, cand premierul Blair a invocat motive de securitate pentru a pune capat anchetei, el n-a facut decat sa transforme Marea Britanie intr-o republica bananiera, lipsita de autoritate morala, a declarat un europarlamentar liberal-democrat. (Anca Aldea)

×
Subiecte în articol: externe