x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

21 Mar 2006   •   00:00
ADOPTII INTERNATIONALE. Aflat in vizita in Romania cu ocazia Zilei Internationale a Francofoniei, Brigitte Girardin, ministrul francez pentru Cooperare si Francofonie, s-a declarat nemultumit de moratoriul adoptat in 2002 de statul roman, care a blocat peste 1.100 de cazuri de adoptie a unor copii romani de catre cupluri franceze. Girardin i-a transmis acest mesaj ministrului roman de Externe, Mihai Razvan Ungureanu.

DIRECT IN PARADIS. "Cititi-mi cartea de trei ori si veti ajunge in Paradis!" Acesta este mesajul cu care a defilat ieri presedintele Turkmenistanului, Saparmourat Niazov, la televiziunea nationala. Seful statului este convins ca "Roukhnama", una dintre cele mai importante lucrari semnate de el, reprezinta izvorul bogatiei spirituale, al existentei divine si al inteligentei. "Roukhnama" este o culegere de doua volume de poezii "filozofice si religioase".

VAGABONDUL A MURIT. Motanul alb cu negru adoptat de locatarii de pe Downing Street numarul 10 a incetat din viata. "Lumea politicii plange o legenda", scria ieri tabloidul The Sun, cel mai citit ziar din Marea Britanie. Pisica Humphrey avea in jur de 18 ani si fusese adoptata, in 1989, de Margaret Thatcher si apoi de John Major. In 1997, Humphrey "a fost scoasa la pensie" de premierul Tony Blair, provocand un scandal de proportii.

×
Subiecte în articol: externe