x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

24 Aug 2005   •   00:00
AMANARE. Comisia independenta a politiei britanice care ancheteaza uciderea unui tanar brazilian pe 22 iulie la Londra a anuntat ieri ca amana demararea cercetarilor pana la Craciun si ca nu va da publicitatii raportul final inainte de februarie 2006. Comisarul-adjunct John Yates din Scotland Yard a declarat ca tanarul brazilian Jean Charles de Menenzes nu avusese un comportament suspect, ca nu a fugit din statia de metrou, ca a folosit biletul pentru a intra, ca nu era imbracat cu o jacheta matlasata si nu purta un rucsac in spate, asa cum afirma politia britanica.

PAZA. Experti europeni condusi de reprezentantul special al UE pentru Moldova, Adrian Jacobovici Szeged, s-au deplasat ieri in regiunea frontaliera dintre Ucraina si Moldova pentru a evalua modul in care Uniunea ar putea ajuta la controlul acestei frontiere, considerata drept o placa turnanta a contrabandei de toate felurile. Misiunea va dura pana pe 29 august.

COMPENSATII. Fiecare familie ramasa fara adapost in urma inundatiilor care au afectat luna aceasta Bulgaria va primi 500 de euro drept compensatie. Guvernul de la Sofia a inceput deja alocarea banilor, in conditiile in care numarul bulgarilor carora apele le-au distrus locuintele este de circa 14.000. Ploile torentiale au afectat nu doar gospodarii, ci si o buna parte din infrastructura, afectand economia nationala a Bulgariei. (Irina Cristea)

×
Subiecte în articol: externe