x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

14 Apr 2005   •   00:00


  • 15 aprilie 2005
  • SFIDARE. Bermet Akaeva, fiica presedintelui demis al Kirgizstanului, Askar Akaev, a revenit la Biskek, s-a prezentat joi la Parlament cerandu-si inapoi postul de deputat, castigat in urma controversatelor alegeri care au avut loc in februarie-martie si care au dus la rasturnarea regimului. Akaeva sustine ca vrea sa-si ocupe locul in Legislativul tarii, pentru ca l-a castigat "cinstit". Fiica lui Akaev a adaugat ca si fratele sau, ales si el deputat, va reveni la Biskek pentru a munci.

    RISCURI. Premierul israelian Ariel Sharon a declarat ca va face tot ce ii sta in putinta pentru a evita ca retragerea din Gaza sa declanseze un razboi civil in tara sa. El afirma ca, in prezent, atmosfera din Israel este una ce prevesteste un razboi civil, fiind necesara adoptarea de masuri imediate si ferme pentru evitarea declansarii unui conflict intern. Retragerea din Fasia Gaza este contestata de militantii extremei drepte israeliene.

    MOSTENITORI. Printul Philippe, mostenitorul coroanei Belgiei, si sotia sa, printesa Mathilde, au anuntat ca asteapta cel de-al treilea copil. Evenimentul se va produce in luna octombrie a acestui an. Cuplul mai are o fiica, Elisabeth, nascuta in 2001, si un fiu, Gabriel, venit pe lume in 2003. Informatia a fost publicata joi dimineata de cotidianul flamand Het Laatste Nieuws si confirmata de comunicatul oficial.

    ×
    Subiecte în articol: externe