x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Înregistrarea discuţiei dintre Donald Trump şi fostul său avocat pentru cumpărarea poveştii unui model Playboy

Înregistrarea discuţiei dintre Donald Trump şi fostul său avocat pentru cumpărarea poveştii unui model Playboy

25 Iul 2018   •   13:25
Înregistrarea discuţiei dintre Donald Trump şi fostul său avocat pentru cumpărarea poveştii unui model Playboy

CNN a obţinut o înregistrare audio cu o discuţie între Donald Trump, atunci candidat la prezidenţiale, şi avocatul său, Michael Cohen, legată de cum ar trebui să cumpere drepturile asupra unei poveşti a unei vedeta Playboy, care susţinea că a avut o aventură cu Donald Trump. Conversaţia dintre cei doi a fost prezentată în cadrul emisiunii “Cuomo Prime Time” de la CNN.

Cohen şi Donald Trump discută despre cumpărarea drepturilor de autor pentru povestea modelului Karen McDougal, care susţine că a avut o relaţie de 10 luni, în 2006, cu Donald Trump, la puţin timp după ce Melania Trump îl născuse pe fiul lor, Barron. Înregistrarea a fost făcută cu două luni înainte de alegerile din noiembrie 2016 şi confiscată de anchetatori FBI în timpul unei percheziţii la biroul lui Michael Cohen, potrivit The New York Times.

Se confirmă astfel că actualul lider de la Casa Albă cunoştea foarte bine detaliile despre propunerea de cumpărare a drepturilor pentru povestea relaţiei cu Karen McDougal. Cohen i-a spu lui Trump despre planul său de a înfiinţa o firmă care să finanţeze cumpărarea drepturilor de la American Media, proprietara National Enquirer.

“Trebuie să deschid o companie pentru transferarea tuturor datelor care îl privesc pe prietenul nostru, David”, spune Cohen în înregistrare, referindu-se la şeful American Media, David Pecker.

Când cei doi discută despre tranzacţie, Trump îl întrerupe pe Cohen şi îl întreabă: “Ce finanţare?”. Avocatul îi pune lui Trump: “Va trebui să plătim”, moment în care Trump îi spune: “Plăteşte cu bani gheaţă”. Răspunsul lui Cohen este “Nu, nu”.  Cu toate acestea, înregistrarea este neclară şi nu se înţelege dacă Trump sugerează plata sau neplata, punctează CNN.  

 

 

 

×