x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Insula Skorpios, proprietatea familiei Onassis, cumparata de un miliardar rus

Insula Skorpios, proprietatea familiei Onassis, cumparata de un miliardar rus

10 Apr 2013   •   19:41
Insula Skorpios, proprietatea familiei Onassis, cumparata de un miliardar rus

Mostenitoarea magnatului Aristotel Onassis a gasit un cumparator, in persoana unui miliardar rus ramas anonim, pentru insula Skorpios, evaluata la peste 200 de milioane de dolari.

 
Insula a fost cumpara de Aristotel Onasis in 1962, actuala proprietara fiind nepoata fostului miliardar, Athina Onassis, in varsta de 28 de ani. Afacerea este intermediata de doua firme importante de consultanta juridica, una din Geneva si alta din Atena. Raportul facut de acestea arata ca afacerea este aproape incheiata, ambele parti fiind gata sa semneze contractul, informeaza Greek Reporter. 
 
Cunoscuta drept insula privata a miliardarului Aristotel Onassis, celebru pentru afacerile din transportul maritim, Skorpios a gazduit nunta din 1968, dintre celebrul armator si fosta prima doamna a Americii, Jacqueline Kennedy, eveniment care a adus proprietatea in atentia presei internationale. Insula a fost mostenita de fiica bogatasului, Christina, care a lasat-o la randul sau fiicei sale, Athina. Atat Aristotel, cat si copiii acestuia, Christina si Alexander, sunt inmormantati pe insula. 
 
Mai multe celebritati precum Madonna si Bill Gates au fost interesate, de-a lungul timpului, de achizitionarea insulei Skorpios. 

×
Subiecte în articol: skorpios insula vanzare onassis miliardar rus