x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Întâmplare INCREDIBILĂ în SUA: Trei adolescente dispărute mai mult de un deceniu, găsite în viaţă. Ce s-a întâmplat (VIDEO)

Întâmplare INCREDIBILĂ în SUA: Trei adolescente dispărute mai mult de un deceniu, găsite în viaţă. Ce s-a întâmplat (VIDEO)

07 Mai 2013   •   09:00
Întâmplare INCREDIBILĂ în SUA: Trei adolescente dispărute mai mult de un deceniu, găsite în viaţă. Ce s-a întâmplat (VIDEO)

Trei fete care au dispărut în urmă cu mai mult de un deceniu au fost găsite în viaţă într-o casă din Cleveland, în partea central-estică a Statelor Unite, scrie Daily Mail. Amanda Berry, Gina DeJesus şi Michelle Knight au fost descoperite luni, au anunţat forţele de ordine.

"Poliţia din Cleveland confirmă că există trei suspecţi arestaţi. Toţi trei sunt bărbaţi, hispanici, în vârstă de 50, 52 şi, respectiv, 54 de ani", au anunţat forţele de ordine pe pagina de Facebook.

"Ajutaţi-mă! Sunt Amanda Barry...am fost răpită şi sunt dispărută de mai bine de 10 ani. Acum sunt aici, sunt liberă", le-a spus Amanda poliţiştilor atunci când a reuşit să sune la numărul de urgenţă.

"Am nevoie să veniţi acum, înainte ca el să se întoarcă", a strigat femeia.

Surse apropiate anchetei au declarat că cele trei femei au fost ţinute legate în tot acest timp, iar Poliţia se pare că a găsit lanţuri atârnând de tavane.

Berry a dispărut în 21 aprilie 2003, cu o zi înainte să împlinească 17 ani. Un an mai târziu a dispărut DeJesus, pe atunci în vârstă de 14 ani.

Michelle Knight a dispărut în anul 2000, când avea 20 de ani.

×