x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Întâmplare INCREDIBILĂ pe un aeroport din SUA: Un avion s-a prăbușit, pilotul a murit, însă nimeni nu a observat asta timp de 6 ore! (VIDEO)

Întâmplare INCREDIBILĂ pe un aeroport din SUA: Un avion s-a prăbușit, pilotul a murit, însă nimeni nu a observat asta timp de 6 ore! (VIDEO)

31 Oct 2013   •   08:59
Întâmplare INCREDIBILĂ pe un aeroport din SUA: Un avion s-a prăbușit, pilotul a murit, însă nimeni nu a observat asta timp de 6 ore! (VIDEO)

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit pe Aeroportul Internațional Nashville, din Tennessee, însă nimeni nu a observat asta timp de șase ore, anunță autoritățile potrivit New York Daily News.

Scroll pentru video

Aeronava cu un singur motor Cessna s-a prăbușit în dimineața zilei de marți, iar pilotul canadian a murit pe loc. Epava a ars aproape în întregime, însă fumul a "s-a pierdut" din cauza ceței dense din acea dimineață. Abia după 6 ore, în jurul orei 9:00, oficialii aeroportului au descoperit tragedia.

"Vrem să aflăm de ce a durat atât de mult descoperirea accidentului", a declarat Peter Knudson, de la Consiliul Național de Siguranță în Transporturi.

Avionul prăbușit aparținea clubului de zbor canadian "Windsor". Președintele acestui club, David Gillies, a declarat că aeronava fusese închiriată luni.

"A zburat spre Nashville și a încercat să aterizeze pe pistă, însă ceața a fost prea densă. Nu știu de ce a făcut asta. A încercat să aterizeze chiar și în acele condiții, însă nu a reușit", a spus Gillies.

Potrivit New York Daily News, în jur de 380 de avioane decolează și aterizează pe aeroportul Nashville, iar peste 10 milioane de persoane îl tranzitează în fiecare an.



×