x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe INTERZIS în SUA pentru Nigella Lawson! Vedeta emisiunilor culinare nu s-a putut îmbarca în avion din cauza drogurilor

INTERZIS în SUA pentru Nigella Lawson! Vedeta emisiunilor culinare nu s-a putut îmbarca în avion din cauza drogurilor

04 Apr 2014   •   08:36
INTERZIS în SUA pentru Nigella Lawson! Vedeta emisiunilor culinare nu s-a putut îmbarca în avion din cauza drogurilor

Experta britanică în gătit Nigella Lawson (54 de ani) s-a trezit că îi este refuzat accesul în Statele Unite, înaintea unui zbor care trebuia să o ducă de pe Aeroportul Heathrow în Los Angeles. Asta pentru că americanii îşi rezervă dreptul de a interzice persoanelor care au recunoscut că au luat droguri accesul pe teritoriul ţării lor, iar Nigella a povestit luna trecută, la procesul în care a fost implicată, că a consumat cocaină.

Un purtător de cuvânt al Ambasadei SUA la Londra a confirmat joi că ea nu a putut urca la bordul avionului care pleca de pe aeroportul Heathrow cu destinaţia Los Angeles duminică, dar a refuzat să explice motivele. Purtătorul de cuvânt a subliniat totuşi că vedeta emisiunilor culinare se poate duce - dacă doreşte - la Ambasada SUA şi că cererea ei de viză va fi tratată 'în manieră ultrarapidă'.

Un articol publicat joi în prima pagină a ziarului Daily Mail sugera că celebra ziaristă de 54 de ani nu s-a putut îmbarca din cauza mărturisirilor făcute în urmă cu câteva luni despre consumul de droguri, scrie AFP, citată de Agerpres. În cursul unui proces foarte mediatizat în decembrie, frumoasa brunetă admisese că a luat cocaină şi canabis în două ocazii, de fiecare dată într-un context foarte special. O dată, pentru a-l acompania pe soţul ei, John Diamond, căruia drogul îi alina suferinţa în stadiul terminal al maladiei sale. Şi în cursul ultimului an al mariajului său cu Charles Saatchi, celebrul om de afaceri şi agent de publicitate, pentru a se consola de nefericirea sa alături de un 'bărbat strălucit, dar brutal'.

Ataşatul de presă al Nigellei Lawson a refuzat să comenteze incidentul de la aeroport.

×