x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Iohannis: Probabil vom avansa în chestiunea vizelor acordate românilor pentru a călători în SUA

Iohannis: Probabil vom avansa în chestiunea vizelor acordate românilor pentru a călători în SUA

09 Iun 2017   •   23:11
Iohannis: Probabil vom avansa în chestiunea vizelor acordate românilor pentru a călători în SUA

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că cel mai probabil România şi SUA vor avansa în ceea ce priveşte chestiunea vizelor acordate românilor pentru a călători în Statele Unite ale Americii.

Şeful statului a precizat că a menţionat chestiunea vizelor pentru români în discuţia cu omologul său american, Donald Trump, dar şi în alte întâlniri cu oficiali din SUA.

"Am menţionat acest aspect. L-am menţionat şi în timpul altor întâlniri, pentru că este important pentru noi, este important pentru românii care vor să vină în Statele Unite. Tot mai mulţi oameni vin din România în Statele Unite, unii vin ca turişti, unii vin pentru afaceri, iar cei care vin pentru afaceri ar trebui încurajaţi. Problema vizelor ar putea fi important să o discutăm şi probabil că vom avansa în această privinţă", a spus Iohannis, la conferinţa de presă comună cu omologul său american, Donald Trump, susţinută la Washington.

Şi preşedintele Donald Trump a afirmat că "în mod cert" această chestiune va fi discutată.

"Nu am discutat, dar în mod cert vom discuta", a declarat preşedintele SUA. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: klaus iohannis