x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Iohannis: Summit-ul NATO a fost unul de succes pentru România; temele de interes au fost cuprinse în documentele finale

Iohannis: Summit-ul NATO a fost unul de succes pentru România; temele de interes au fost cuprinse în documentele finale

09 Iul 2016   •   20:55
Iohannis: Summit-ul NATO a fost unul de succes pentru România; temele de interes au fost cuprinse în documentele finale
Sursa foto: FOTO - ARHIVA

Trimisul special al AGERPRES, Florentina Peia, transmite: Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă că Summitul NATO de la Varşovia a fost unul de succes pentru România, punctând că toate temele de interes pentru ţara noastră au fost cuprinse în documentele finale.

"Summitul NATO care s-a încheiat astăzi constituie un moment foarte important pentru Alianţa Nord-Atlantică şi pentru ţara noastră. Pot spune cu toată certitudinea că a fost un summit de succes pentru România", a spus Iohannis, într-o declaraţie de presă.

El a arătat că România îşi consolidează poziţia ca stat membru NATO şi actor regional care contribuie la menţinerea securităţii şi stabilităţii într-o zonă marcată de numeroase riscuri.

Şeful statului a precizat că atât declaraţia privind securitatea trans-atlantică, cât şi declaraţia finală a summitului NATO cuprind temele de interes pentru România, ce au fost cuprinse în mandatul care a fost aprobat de CSAT

×