x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Italia: Alt român arestat pentru viol!

Italia: Alt român arestat pentru viol!

22 Aug 2009   •   00:00

Un tânăr cetăţean român de 18 ani, Costel Gabriel Ostache, a fost arestat vineri pentru un viol comis în noaptea precedentă asupra unei italience de 16 ani în mica localitate montană Arcinazzo Romano, situată la circa 80 de kilometri de capitala Roma, titrează Corriere della Sera.



Tânărul a venit în urmă cu câteva săptămâni din România şi s-a angajat ca paznic de noapte la o firmă din Arcinazzo, părinţii lui lucrând într-o altă localitate din regiunea Lazio.

Potrivit relatărilor adolescentei, Costel Gabriel Ostache ar fi abordat-o cu ocazia sărbătorii localităţii Arcinazzo Romano. Fata ar fi băut destul de mult la această sărbătoare şi a acceptat să fie condusă într-un loc retras de către Costel Gabriel, unde acesta ar fi violat-o profitând de faptul că ea îşi pierduse cunoştinţa din cauza alcoolului. "Eram plină de sânge când m-am trezit după câteva ore. Nu îmi amintesc prea bine ce s-a întâmplat", a povestit tânăra părinţilor şi prietenilor care au căutat-o toată noaptea, aceasta fiind şi declaraţia de denunţ dată carabinierilor.

Cazul controversat a făcut rapid înconjurul micului oraş Arcinazzo, în care nu locuiesc mai mult de 1.000 de locuitori, fiind relatat vineri şi sâmbătă pe larg şi de către presa italiană, inclusiv în jurnalele televiziunilor cu acoperire naţională. Analizele făcute la spital asupra adolescentei au confirmat raportul sexual precum şi gradul ridicat de alcoolemie din sângele acesteia, fiind aşteptate şi analizele de laborator asupra ADN-ului.

În baza descrierii făcută de fată, Costel Gabriel Ostache a fost arestat vineri seară de carabinierii din Subiaco şi condus la închisoarea Rebbibia din Roma, urmând să apară duminică în faţa judecătorilor de la Tribunalul din Tivoli care vor decide asupra aprobării ordinului de arestare emis de procuratură.

×
Subiecte în articol: diaspora