x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Italia: Ping-pong cu un bebeluş între o româncă și o italiancă

Italia: Ping-pong cu un bebeluş între o româncă și o italiancă

29 Apr 2017   •   15:05
Italia: Ping-pong cu un bebeluş între o româncă și o italiancă

O italiancă de 35 de ani a simulat o sarcină şi a cumpărat cu 20.000 de euro bebeluşul unei tinere românce care tocmai născuse pentru a-l returna trei zile mai târzu pentru că fetiţa era metisă, relatează sâmbătă presa italiană, citată de AFP. 

Cele două femei şi un marocan, care au servit drept intermediari, au fost arestaţi. 

Anchetatorii fuseseră arestaţi de un agent al stării civile din Latina, la sud de Roma, pe care cele două femei îl întrebaseră în februarie prin telefon cum să înregistreze un copil nou-născut acasă, dar ele nu se mai prezentaseră la întâlnire. 

Când poliţiştii au venit să-i ceară explicaţii, "falsa" mamă a mărturisit: partenerul ei de viaţă era în închisoare, ea tocmai suferise două avorturi spontane şi cumpărase prin internet o burtă din latex pentru a simula sarcina. 

Descoperind copilul metis, ea nu a mai avut cum să explice această culoare a pielii anturajului ei. 

Mama biologică a explicat la rândul său că ea nu dorea să păstreze fetiţa născută dintr-o scurtă relaţie cu un malian. La acesta din urmă, de altfel, care lucrează ca mediator cultural la Roma, poliţiştii au regăsit copilul. 

Bebeluşul a fost încredinţa unei călugăriţe în vederea unei adopţii, dar s-ar putea întoarce la tatăl său biologic dacă aceasta decide să-l recunoască, încheie Agerpres.

×
Subiecte în articol: bebelus romanca italianca