x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Italia / Veronica Lario îl părăseşte pe Berlusconi

Italia / Veronica Lario îl părăseşte pe Berlusconi

de Ovidiu Ciutescu    |    03 Mai 2009   •   00:00
Italia / Veronica Lario îl părăseşte pe Berlusconi
Sursa foto: VINCENZO PINTO/FILES

"Decizia Veronicăi: Adio, Silvio" titrează cotidianul La Stampa, care aparţine grupului Fiat. "Veronica, spunându-i adio lui: «M-am decis, vreau să divorţez»" este titlul sub care publică informaţia, pe prima pagină, cotidianul La Repubblica, publicaţie de stânga. Veronica Lario, soţia premierului italian Silvio Berlusconi, a decis să ceară divorţul, sătulă, după 30 de ani de mariaj, de comportamentul soţului ei faţă de propria familie şi faţă de femeile tinere, informează presa italiană, citată de AFP.



Cele două titluri italiene au anunţat că soţia premierului cere divorţul, citând "prieteni şi apropiaţi" ai acesteia. Potrivit publicaţiilor, Veronica Lario a contactat deja un avocat de încredere, căruia i-a dat instrucţiuni pentru ca procedura de divorţ să debuteze cât mai rapid posibil.

În urmă cu doar trei zile, Veronica Lario l-a atacat dur pe Silvio Berlusconi pentru intenţia de a include celebrităţi feminine pe listele electorale ale partidului său pentru alegerile europene din iunie, ceea ce l-a obligat pe şeful guvernului italian să renunţe deocamdată la respectiva iniţiativă.

Se pare că picătura care a umplut paharul pentru Veronica Lario a fost participarea, în urmă cu o săptămână, a soţului ei la petrecerea aniversării majoratului a unei tinere blonde din Neapole, în condiţiile în care premierul italian nu a fost prezent la aniversările de 18 ani ale propriilor copii.

"Mariajul meu s-a terminat. Nu mai pot trăi cu un om care frecventeză minori", a spus Veronica Lario, potrivit unuia dintre prietenii ei, citat de La Repubblica. "Să citesc în ziare că are relaţii cu o minoră şi că ştie că aceasta nu are 18 ani, să citesc că îl alintă «papy» şi că vorbeşte despre întâlnirile lor din Roma şi Milano, asta este ceva total inacceptabil. Cum poţi să stai cu un astfel de om?", scrie şi La Stampa, citat de Agerpres, care citează apropiaţii soţiei lui Berlusconi.

Silvio Berlusconi şi Veronica Lario s-au întâlnit în anii 1980 şi s-au căsătorit civil 10 ani mai târziu, în perioada în care Berlusconi era divorţat. Cuplul are trei copii: Barbara (24 de ani), Eleonora (22 de ani) şi Luigi (20 de ani).

Veronica Lario, care nu este niciodată prezentă alături de soţul ei la evenimente, l-a criticat deja pe acesta în urmă cu doi ani, printr-o scrisoare remisă presei, pentru modul în care a complimentat o tânără femeie, în public.

×
Subiecte în articol: externe veronica lario veronica lario