x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ivanka Trump şi Jared Kushner, prezenţi la funerariile lui John McCain

Ivanka Trump şi Jared Kushner, prezenţi la funerariile lui John McCain

04 Sep 2018   •   14:40
Ivanka Trump şi Jared Kushner, prezenţi la funerariile lui John McCain

Relaţia dificilă dintre John McCain şi preşedintele Trump este bine cunoscută, fapt ce a rezultat în şase declaraţii ale senatorului în care a menţionat că nu îşi doreşte ca Trump să fie prezent la înmormântarea sa, notează indy100. Cu toate acestea, Ivanka Trump şi soţul ei au fost prezenţi la funerarii.

McCain a murit pe data de 25 august, după o lungă luptă cu cancerul cerebral, iar funerariile au avut loc sâmbătă, 1 septembrie, în Washington DC. La eveniment au participat prieteni, membri ai familiei, dar şi politicieni, precum Barack şi Michelle Obama, preşedintele George W Bush şi soţia sa.

O persoană care nu a fost invitat a fost Donald Trump, implicat într-un conflict verbal cu senatorul. Donald Trump l-a criticat adesea pe McCain, l-a numit “prostuţ” şi a spus că “nu a fost un erou de război”. În 2015, acesta a spus chiar că îi plac oamenii care nu au fost capturaţi.

Internauţii au fost furioşi, totuşi, când au descoperit că Jared Kushner şi Ivanka Trump au fost prezenţi la înmormântarea senatorului. Unii chiar au catalogat prezenţa celor doi ca fiind “dezgustătoare”.

×