x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Jack, mezinul familiei Osbourne, a fost diagnosticat cu o boală incurabilă

Jack, mezinul familiei Osbourne, a fost diagnosticat cu o boală incurabilă

18 Iun 2012   •   06:03
Jack, mezinul familiei Osbourne, a fost diagnosticat cu o boală incurabilă

Membrii familiei Osbourne au dezvaluit ca mezinul, Jack, sufera de scleroza multipla. Tanarul a fost diagnosticat cu aceasta boala cumplita dupa ce, la inceputul acestui an, a pierdut 60% din vederea cu ochiul drept, informeaza BBC News.

Scleroza multipla este o afectiune neurologica cronica, autoimuna, care afecteaza sistemul nervos central, in mod special creierul, maduva spinarii si nervii optici. Boala poate provoca dificultati in controlul muscular, tulburari de vedere, de echilibru, ale sensibilitatii si tulburari ale functiilor mintale. Boala nu se poate vindeca, dar tratamentul potrivit poate incetini progresia maladiei.

Jack Osbourne a acceptat sa vorbeasca despre boala de care sufera pentru a ridica un semnal de alarma referitor la aceasta boala si pentru a ajuta si alte persoane care sufera de aceasta maladie.

Jack a fost diagnosticat cu aceasta boala la numai doua luni dupa la nasterea fiicei sale, Pearl. "Am aflat de boala intr-un moment cat se putea mai prost. Lucrurile mergeau bine, tocmai devenisem tata. Ma tot intrebam: De ce acum?".

Parintii Sharon si Ozzy spun ca inca incearca sa accepte boala fiului lor.

"M-am tot intrebat: Cu ce am gresit, oare am mancat ceva nepotrivit cand eram insarcinata? Ma simz vinovata pentru ce i se intampla fiului meu", a declarat Sharon.

"Daca era vorba desper mine, puteai spune ca este o urmare a felului in care am trait, dar Jack este un baiat minunat", a spus fostul star Black Sabbath.

Jack este cel mai mic dintre cei trei copii ai lui Ozzy Osbourne si ai sotiei sale, Sharon Osbourne. Jack a devenit cunoscut dupa difuzarea reality show-ului "The Osbournes", ce prezenta viata de zi cu zi a parintilor sai, a sa si a surorii lui, Kelly.

×