x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Jackpotul loteriei Mega Millions a depăşit pentru a patra oară pragul de 500 de milioane de dolari

Jackpotul loteriei Mega Millions a depăşit pentru a patra oară pragul de 500 de milioane de dolari

30 Mar 2018   •   20:30
Jackpotul loteriei Mega Millions a depăşit pentru a patra oară pragul de 500 de milioane de dolari

 Jackpotul loteriei americane Mega Millions a ajuns la 502 milioane de dolari pentru extragerea de vineri seară, depăşind pentru a patra oară în istoria acestui joc de noroc pragul istoric de jumătate de miliard de dolari, au anunţat reprezentanţii companiei organizatoare, citaţi de Reuters.  

 
Extragerea organizată de Mega Millions pe 27 martie a fost cea de-a 33-a extragere consecutivă care nu a avut un bilet câştigător. Marele premiu al acestei loterii a devenit tot mai mare după ce a fost câştigat ultima dată pe 5 ianuarie de un bărbat de 20 de ani din statul american Florida, care a încasat 451 de milioane de dolari.  
 
Jackpotul pus în joc la extragerea de vineri seară, ce va avea loc la ora 23:00 de pe coasta de est americană (noaptea de vineri spre sâmbătă la ora 03:00 GMT), va fi cel de-al 10-lea premiu ca mărime oferit vreodată de o loterie pe teritoriul Statelor Unite.  
 
Loteria Powerball deţine actualul record în acest domeniu, cu un jackpot de 1,586 miliarde de dolari, câştigat în 2016.  
 
Recordul loteriei Mega Millions este de 656 de milioane de dolari şi datează din 2012.AGERPRES 

 

×
Subiecte în articol: Jackpot loterie Mega Millions