x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Jacqueline Kennedy: „Niciodată soţul meu nu m-a făcut să simt că sunt o povară!” (VIDEO)

Jacqueline Kennedy: „Niciodată soţul meu nu m-a făcut să simt că sunt o povară!” (VIDEO)

15 Sep 2011   •   19:13
Jacqueline Kennedy: „Niciodată soţul meu nu m-a făcut să simt că sunt o povară!” (VIDEO)

Presa americana a dat publicitatii inregistrarile audio realizate de fostul consilier Arthur M. Schlessinger in compania lui Jacqueline Kennedy in urma cu 47 de ani.

Interviurile au fost realizate la locuinta acesteia din Washington, la aproape un an de la asasinarea presedintelui John Fitzgerald Kennedy.

'Niciodata Jack nu m-a facut sa simt ca am fost o povara pentru el, chiar daca asta a fost realitatea. In campania electorala eram insarcinata si nu am put fi alaturi de el. Insa atunci cand am ajuns la Casa Alba, totul a devenit, brusc, minunat', s-a confesat cea mai iubita Prima Doamna din istoria Americii.

'Cand ajungi in aceasta pozitie, totul se schimba. Am fost fericita cu Jack in cei trei ani petrecuti impreuna la Casa Alba. Cred ca a fost mandru de mine, stiind ca l-am facut atat de fericit', a mai spus Jackie Kennedy.

Interviurile realizate in 1947 vor sta la baza unei noi carti, 'Jacqueline Kennedy: Conversatii Istorice de viata cu John F. Kennedy', in care va fi surprinsa legatura celor doi, axata cu precadere pe cei trei ani petrecuti impreuna la Casa Alba.

×
Subiecte în articol: casa alba jfk jacqueline kennedy