x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Jaf ca în filmele cu proşti. Măcar tâlharul a plecat odihnit

Jaf ca în filmele cu proşti. Măcar tâlharul a plecat odihnit

03 Feb 2014   •   17:19
Jaf ca în filmele cu proşti. Măcar tâlharul a plecat odihnit

Un jaf bizar a avut loc într-un apartament din oraşul britanic Manchester, în timpul căreia tâlharul a dormit timp de două ore pe canapeaua victimelor care, deşi l-au văzut, nu s-au gândit că ceva este în neregulă.

În locuinţa cu pricina stau doi bărbaţi care sunt colegi de apartament. Unul dintre cei doi, intrând în camera de zi, l-a găsit pe tâlhar dormind pe canapea, însă a crezut că bărbatul este un prieten de-al colegului de apartament aşa că nu l-a deranjat.

Mai mult, acesta s-a aşezat lângă tâlhar, pe canapea, şi s-a uitat două ore la televizor, în timp ce intrusul dormea.

În acest timp, celălalt locuitor al apartamentului a ieşit din camera lui, a făcut un duş şi l-a observat pe tâlhar dormind, însă nu s-a gândit nici el că e ceva în neregulă, văzând cum colegul său de apartament stă pe canapea lângă străin.

După ce s-a trezit, tâlharul a plecat fără să spună o vorbă. Ulterior, cerând lămuriri unul altuia, cei doi colegi de apratament au realizat că niciunul dintre ei nu-l cunoştea pe intrus. După ce şi-au verificat bunurile, aceştia au constatat că lipsea un telefon mobil şi au chemat poliţia.

Uşa de la intrare fusese lăsată descuiată.

Cei doi l-au descris pe intrus drept un bărbat alb, în jurul vârstei de 20 de ani, de 1,80 înălţime, cu păr scurt, negru.

Poliţiştii sunt nedumeriţi de caz.

"Este în continuare neclar cum a ajuns bărbatul să doarmă în camera de zi a apartamentului, dacă a intrat în apartament din greşeală sau este un tâlhar care a adormit în timpul jafului. Ceea ce este clar e că lipseşte un telefon mobil. Sperăm să dăm de intrus şi să lămurim incidentul", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din Manchester. 

×
Subiecte în articol: jaf talharie manchester