x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe A jefuit un magazin plângând cu lacrimi de crocodil. Acum s-a dovedit că erau lacrimi false

A jefuit un magazin plângând cu lacrimi de crocodil. Acum s-a dovedit că erau lacrimi false

04 Feb 2013   •   17:42
A jefuit un magazin plângând cu lacrimi de crocodil. Acum s-a dovedit că erau lacrimi false

Un jefuitor atipic a intrat în atenţia presei americane când, pe 22 ianuarie, încercarea acestuia de a jefui o pizzerie s-a transformat într-o scenă în care acesta a plâns şi i-a mărturisit vânzătorului că nu are cu ce să-şi hrănească soţia şi copiii. Jefuitorul a sfârşit prin a primi de la vânzătorul înduioşat o pizza mare, o găletuşă plină de aripi de pui şi un pahar mare de suc.

Când s-a făcut, totuşi, plângere la poliţie iar jefuitorul a fost arestat, a reieşit că acesta nu avea nici soţie nici copii, toată povestea fiind inventată de hoţ după ce acesta a văzut că în casa de marcat erau doar 25 de dolari.

Incidentul a avut loc pe 22 ianuarie, când suspectul pe nume David Randall, a intrat în pizzerie cu o mască pe chip şi i-a dat vânzătorului un bilet în care se spunea că este vorba de un jaf.

"Salut frate, soră! Nu vreau necazuri, dă-mi ce îţi cer şi nu vei păţi nimic. OK? Mulţumesc", scria pe bilet, potrivit raportului poliţiei.

Vânzătorul l-a întrebat pe bărbatul mascat ce înseamnă toate acestea, moment în care jefuitorul i-a zis să facă ce i s-a spus. Vânzătorul i-a arătat conţinutul casei de marcat, unde se aflau 24,56 dolari.

"În acest moment suspectul s-a emoţionat, a început să plângă şi i-a spus vânzătorului că are nevoie de bani pentru a-şi hrăni soţia şi copiii", se arată în raportul poliţiei.

Vânzătorul i-a oferit acestuia o pizza, iar suspectul, care s-a prezentat "James" a acceptat. În cele din urmă a plecat din pizzerie cu o pizza mare, o găletuşă plină de aripi de pui şi un pahar mare de suc.

După ce David Randall a fost arestat, poliţia a descoperit că acesta nu avea nici soţie, nici copii.

"David a spus că atunci când a văzut conţinutul casei de marcat a realizat că sunt foarte puţini bani. În acel moment, David a spus povestea despre soţia şi copiii pe care nu poate să-i hrănească. David nu are copii, dar mi-a spus că se referea la copiii unui prieten care îl consideră un fel de unchi", se arată în raportul poliţistului care s-a ocupat de caz.

David Randall aşteaptă acum să fie judecat pentru tentativă de jaf, fixându-i-se o cauţiune de 25.000 de dolari. 

×
Subiecte în articol: jaf pizza hot sua lacrimi