x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Janet Jackson vrea să adopte un copil. Cântăreaţa americană se gândeşte la Siria sau Iordania

Janet Jackson vrea să adopte un copil. Cântăreaţa americană se gândeşte la Siria sau Iordania

02 Oct 2013   •   13:08
Janet Jackson vrea să adopte un copil. Cântăreaţa americană se gândeşte la Siria sau Iordania

Cântăreaţa americană Janet Jackson vrea să adopte un copil din Siria sau din Iordania, alături de soţul ei, omul de afaceri Wissam Al Man.

 Artista în vârstă de 47 de ani, care a dezvăluit în luna februarie că s-a căsătorit în secret cu omul de afaceri Wissam Al Mana, în vârstă de 37 de ani, în cadrul unei ceremonii private, care a avut loc anul trecut, doreşte foarte mult să devină mamă şi a început să se informeze în legătură cu procedura de adopţie a unui copil din Siria şi din Iordania, informează contactmusic.com. "Ştie că nu prea mai are şanse să rămână însărcinată, aşa că a intenţionează să adopte un copil. A fost foarte emoţionată de evenimentele din Iordania şi din Siria, acum, de când locuieşte în străinătate. Nu se ştie deocamdată când se va întâmpla acest lucru", a declarat o sursă pentru site-ul UsMagazine.com.

O altă sursă a declarat pentru New York Post că Janet Jackson a discutat cu regina Rania a Iordanului despre dorinţa ei de a adopta un copil. În iunie, cântăreaţa americană a devenit noua imagine a UNICEF şi va promova o campanie iniţiată de această organizaţie pentru a combate foametea şi malnutriţia copiilor din Africa.

×
Subiecte în articol: janet jackson adoptie copil siria iordania