x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Jean Paul Gaultier a creat o colecţie pentru Amy Winehouse. Tatăl cântăreţei: Familia a fost supărată când a văzut imaginile, colecţia a provocat un şoc (FOTO)

Jean Paul Gaultier a creat o colecţie pentru Amy Winehouse. Tatăl cântăreţei: Familia a fost supărată când a văzut imaginile, colecţia a provocat un şoc (FOTO)

27 Ian 2012   •   15:14
Jean Paul Gaultier a creat o colecţie pentru Amy Winehouse. Tatăl cântăreţei: Familia a fost supărată când a văzut imaginile, colecţia a provocat un şoc (FOTO)

Jean Paul Gaultier i-a adus un omagiu regretatei cantarete Amy Winehouse, colectia sa haute couture primvara-vara 2012 prezentata in aceasta saptamana la Paris fiind un omagiu adus acesteia, scrie Huffington Post.

Vezi FOTOGRAFII cu colectia lui Gaultier

"Cred ca Amy Winehouse este un reper de stil si un fashion icon", a spus Gaultier. Colectia a fost inspirata din vestimentatia cantaretei, care obisnuia sa poarte combinatii de materiale si motive din diferite perioade ale modei. Modelele au defilat fumand pe muzica regretatei cantarete si au fost machiate la fel ca Amy.

Familia cantaretei nu a fost incantata de aceasta colectie. Mitch Winehouse a fost jignit, el spunand ca Jean Paul Gaultier a folosit abuziv imaginea si memoria fiicei sale. "Familia a fost suparata cand a vazut imaginile, colectia a provocat un soc", a marturisit Mitch Winehouse.

"Desi Jean Paul Gaultier i-a adus un omagiu prietenei mele dragi, colectia este egoista si dezagreabila", a scris Kelly Osbourne pe Twitter.

×