x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cea mai mare jignire adusă unei soţii. Cum au decis judecătorii să o recompenseze

Cea mai mare jignire adusă unei soţii. Cum au decis judecătorii să o recompenseze

31 Ian 2014   •   14:41
Cea mai mare jignire adusă unei soţii. Cum au decis judecătorii să o recompenseze

Un milionar din Londra trebuie să plătească fostei sale soţii echivalentul a 8,5 milioane de euro după ce aceasta l-a atacat la tribunal în urma unei afront peste care nu a putut trece.

Cuplul, ale căror nume nu au fost făcute publice, a divorţat la începutul anilor '90, însă cei doi foşti soţi au continuat să trăiască împreună, fără să facă până acum partajul.

Totul s-a schimbat, însă, în urmă cu cinci ani, când bărbatul, care are 70 de ani, s-a îndrăgostit de o altă femeie, pe care a adus-o în casa în care locuia împreună cu fosta soţie.

Mai mult decât atât, milionarul i-a propus fostei soţii să continue să locuiască alături de el şi noua parteneră, oferindu-se să-i asigure şi un venit lunar dacă e dispusă să lucreze pentru el ca menajeră.

Evident, femeia nu s-a arătat încântată de planul fostului soţ, intentând un proces de partaj.

În timpul procesului, milionarul sepuagenar s-a arătat surprins de reacţia exagerată a fostei soţii, afirmând că i se pare nedrept să fie atacat atât de virulent, prin intermediul avocaţilor.

În cele din urmă, judecătorul a considerat că fosta soţie merită jumătate din averea soţului, care deţine mai multe proprietăţi.

×
Subiecte în articol: jignire sotie razbunare