x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Justin Bieber nu are voie să concerteze în China din cauza „comportamentului rău”

Justin Bieber nu are voie să concerteze în China din cauza „comportamentului rău”

21 Iul 2017   •   13:58
Justin Bieber nu are voie să concerteze în China din cauza „comportamentului rău”

Turneul lui Justin Bieber este numit „Turneul mondial de scuze” în încercarea de a arăta o latură mult mai matură a vedetei pop, care a atras titluri jenante în presă de-a lungul anilor.

Însă, în ochii oficialilor chinezi, tânărul artist încă mai are de lucru până să se maturizeze.

Într-o declarație publicată de Biroul Municipal de Cultură din Beijing pe website-ul său, oficialii confirmă că vedetei de 23 de ani nu îi este permis să concerteze în China, din cauza „comportamentului rău” din trecut. „Justin Bieber este un cântăreț talentat, dar este și un tânăr cântăreț străin controversat.”, conform declarației Biroului de Cultură din Beijing. „În ideea de a menținea ordinea pe piața chineză și de purifica mediul de performanță din China, nu este potrivit să aducem artiști cu comportament rău”, mai spune declarația. „Sperăm ca pe măsură ce Justin Bieber se maturizează, el va putea să își îndrepte propriile cuvinte și acțiuni, și poate ajunge cu adevărat un cântăreț iubit de către pulic.”.

Justin Bieber s-a alăturat, astfel, unei liste negre în creștere cu artiști vestici interziși în China. Anul trecut, cântăreața Lady Gaga a fost interzisă în China după ce s-a întâlnit cu Dalai Lama, liderul spiritual tibetan exilat, pentru a discuta despre meditație și pace interioară. Bon Jovi, Maroon 5 și Bjork au fost, de asemenea, interziși, după ce și-au arătat suportul față de Dalai Lama, după cum notează The New York Times.

×
Subiecte în articol: Justin Bieber China turneu