x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Kevin Costner: Trebuia s-o salvez pe Whitney! A fost singura mea dragoste adevărată (VIDEO)

Kevin Costner: Trebuia s-o salvez pe Whitney! A fost singura mea dragoste adevărată (VIDEO)

19 Feb 2012   •   06:52
Kevin Costner: Trebuia s-o salvez pe Whitney! A fost singura mea dragoste adevărată (VIDEO)

Partenerul lui Whitney Houston din filmul "The Bodyguard" a facut o declaratie surprinzatoare inainte de ceremonia funerara a cantaretei.

"Am dezamagit-o. Trebuia sa fiu langa ea si n-am fost, iar eu voi trai cu aceasta vina tot restul vietii. Am salvat-o atunci, trebuia s-o salvez si acum", a declarat Kevin Costner. "A fost singura mea dragoste adevarata. Telefonul meu si acum suna pe melodia 'I will Always Love You'", a mai spus Costner.

Discursul lui Kevin Costner a fost unul dintre cele mai asteptate momente de la ceremonia de inmormantare a lui Whitney Houston. Timp de 20 de minute, partenerul artistei din filmul "The Bodygurd" (1992), a tinut o cuvantare care i-a emotionat pana la lacrimi pe cei prezenti, el evocand personalitatea celei disparute, dar si amanunte de pe platourile de filmare.

"I will alwais love you" au fost primele sale cuvinte, amintind inca o data de titlul celebrei piese a lui Whitney. "Trebuie sa ne stergem lacrimile sa uitam de durere sau de mania acestei disparitii si sa ne amintim de aceasta dulce minune Whitney", a continuat actorul. Apoi, Costner a evocat trecutul lor comun, din cadrul bisericii baptiste, unde mama lui Costner canta la pian, iar Whitney Houston canta.

Adresandu-se lui Whitney, actorul a adus in discutie si celebrul film "The Bodyguard": "Multi puteau sa joace in locul meu, dar tu erai singura cere o putea interpreta pe Rachel, la vremea aceea. Nu erai doar frumusica, erai cat de frumoasa putea fi o femeie. Oamenii nu te placeau, te adorau! Ai plecat prea curand" .

Finalul discursului a fost insa unul care a sfasiat inimile: "Du-te Whitney, du-te. Escortata de o armata de ingeri, catre Dumnezeu Tatal. Cand vei canta inaintea Lui, nu-ti fie teama, esti suficient de talentata".

×