x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Kevin Hart nu va mai găzdui Oscarurile de anul viitor

Kevin Hart nu va mai găzdui Oscarurile de anul viitor

07 Dec 2018   •   22:50
Kevin Hart nu va mai găzdui Oscarurile de anul viitor

Kevin Hart nu va mai fi gazda Oscarurilor, după ce niște tweet-uri homofobice au ieșit la suprafață, conform CNN. Mesajele, din perioada 2009-2011, includeau limbaj obscen care se referea la gay și făceau comentarii groaznice la adresa sexualității.

Într-un tweet din 2011, actorul comediant a spus: „Yo, dacă fiul meu vine acasă și-ncearcă să se joace cu casa de păpuși a fiică-mii o să i-o sparg în cap și am să-i spun << încetează, asta-i gay >>”

„Am ales să nu mai prezint Oscarurile de anul acesta” a spus Hart, care este în Sydney acum. „Asta este pentru că nu vreau să distrag atenția de la o noapte ce trebuie celebrată de mulți artiști talentați. Îmi cer sincer scuze comunității LGBTQ pentru cuvintele mele insensibile din trecut. Îmi pare rău că am rănit oamenii… Evoluez și vreau să o fac în continuare. Ținta mea e să unesc lumea, nu să o despart. Multă iubire și apreciere către academie. Sper că ne vom revedea cândva”.

Hart anunțase pe pagina sa de Instagram că o să găzduiască ceremonia pentru prima oară anul ce urmează.

„Ani de zile am fost întrebat dacă aș fi gazda Oscarurilor, iar răspunsul meu a fost întotdeauna același. Am zis că ar fi o oportunitate unică în viață pentru un comediant și asta se va întâmpla atunci când trebuie” a scris el când a primit vestea, marți.

Într-o altă postare, joi, Hart a spus că Academia l-a rugat să își ceară scuze sau vor găsi alt prezentator. Hart a spus că a ales să nu-și ceară scuze, ci să renunțe, pentru că nu a vrut să contribuie la „hrănirea troll-ilor de pe internet”.

„Am ales să renunț pentru că mi-am mai cerut scuze de câteva ori” a spus Hart. „Nu o să continui să mă întorc în acele vremuri pentru că am trecut peste și sunt într-un spațiu complet diferit din viața mea”.

 

×
Subiecte în articol: kevin hart premiile oscar