x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Kevin Spacey a fost în copilărie victima abuzurilor tatălui său

Kevin Spacey a fost în copilărie victima abuzurilor tatălui său

02 Noi 2017   •   17:36
Kevin Spacey a fost în copilărie victima abuzurilor tatălui său

Fratele lui Kevin Spacey a dezvăluit copilăria de coşmar şi ororile pe care le-au trăit acasă din cauza tatălui lor "un om sadic şi pervers", relatează ziarul spaniol ABC. 

După scandalul declanşat de cazul Harvey Weinstein, vedeta serialului "House of Cards", al cărui nume complet este Kevin Spacey Fowller, a devenit ţinta unui nou scandal sexual care l-a determinat pe actor să se declare gay, după acuzaţiile privind o agresiune sexuală comisă pe vremea când era minor lansate împotriva sa de un actor. 

Potrivit actorului Anthony Rapp, Spacey l-a invitat la o petrece acasă la el în Manhattan după terminarea piesei de teatru în care jucau amândoi. Profitând de faptul că băiatul, care avea atunci 14 ani, se uita la televizor, Spacey s-a aruncat peste el în pat, o situaţie pe care actorul a declarat că nu şi-o mai aminteşte. Ulterior, el şi-a cerut scuze pentru comportamentul său, dând vina pe alcoolul pe care îl băuse în acea seară. 

În faţa acestei situaţii, fratele lui Spacey, Randall Fowler, a acordat un interviu ziarului Daily Mail în care a dezvăluit copilăria de coşmar pe care a avut-o în "casa ororilor" din cauza abuzurilor la care erau supuşi de tatăl lor, Thomas Geoffrey Fowler. Tatăl lor era un monstru de extremă dreapta, pervers şi sadic. El asigură că tatăl lor i-a bătut cu brutalitate şi i-a violat de la împlinirea vârstei de 12 ani. 

El a încercat să-l protejeze pe fratele său mai mic de brutalitatea tatălui său, dar nu a reuşit întotdeauna. "L-am ameninţat că îi vom spune totul mamei şi că familia se va destrăma. Kevin se închidea în el ca într-un limb emoţional. Fowler a declarat că mult timp a evitat să aibă copii, de teamă să nu fi moştenit gena de prădător sexual a tatălui său. 

Cei doi fraţi nu mai ţin de mult timp legătura. Coşmarul prin care au trecut amândoi şi-a pus amprenta asupra vieţii lor lor. Copilăria alături de un tată degenerat m-a afectat cumplit, am trecut prin trei căsătorii şi 40 de aventuri, a încheiat Fowler.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Kevin Spacey abuzuri copilarie