x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe La UN ȘURUB de catastrofă aviatică. Un tânăr N-A SPUS NIMIC tot zborul, să nu se panicheze ceilalți pasageri

La UN ȘURUB de catastrofă aviatică. Un tânăr N-A SPUS NIMIC tot zborul, să nu se panicheze ceilalți pasageri

27 Noi 2014   •   13:14
La UN ȘURUB de catastrofă aviatică. Un tânăr N-A SPUS NIMIC tot zborul, să nu se panicheze ceilalți pasageri

Un pasager care se îmbarcase într-o cursă Air Canada a fost martorul unui fenomen extrem de rar. În timp ce moțăia liniștit cu căștile în urechi, a auzit o pocnitură puternică. Inițial nu și-a dat seama de unde a venit zgomotul, însă, privind pe geam, a înlemnit.

Primul impuls a fost să spună și celorlalți pasageri pericolul în care se aflau, însă a ales să facă altceva. Băiatul a chemat o însoțitoare de zbor, pe care a rugat-o să-l cheme pe căpitan. Acesta a venit, a observat situația și l-a rugat pe tânăr să țină pentru el momentan, pentru ca urmează să aterizeze în curând și nu vrea să creeze panică la bordul avionului. Tânărul s-a conformat și a așteptat până avionul a aterizat.




"Deci, la jumătatea zborului am auzit o pocnitură și m-am uitat pe fereastră. Un șurub a zburat din lateral și a găurit panoul exterior. Oamenii din jurul meu au auzit și ei și păreau nervoși că nu găseau sursa sunetului. M-am ridicat ușor și am mers la însoțitorul de zbor în liniște și i-am spus ce sa întâmplat. Apoi a venit pilotul. El a spus că va fi bine, suntem presurizați și vom ateriza în curând. Odata ce am aterizat și oamenii au terminat de făcut poze, pilotul a vorbit cu mine o vreme. A spus că nu a mai văzut așa ceva în peste 25 de ani de zbor.", a scris tanarul pe o retea de socializare.

Air Canada a confirmat incidentul. '' Nu a fost nicio urgență declarată și aeronava a aterizat în siguranță și fără incidente. Acesta este un incident foarte neobișnuit și personalul nostru de întreținere de la Vancouver a inspectat aeronava și fac reparațiile necesare", a declarat compania.

×