x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe La vârsta de numai 6 luni, prinţesa Charlotte creează deja isterie

La vârsta de numai 6 luni, prinţesa Charlotte creează deja isterie

05 Dec 2015   •   14:41
La vârsta de numai 6 luni, prinţesa Charlotte creează deja isterie

Stocul de rochii cu modelul purtat de prinţesa Charlotte, fiica prinţului William şi a soţiei sale, Kate, în fotografiile oficiale difuzate la sfârşitul săptămânii trecute, s-a epuizat, a declarat vineri AFP proprietara micii firme spaniole M&H, producător al articolului vestimentar cu motiv floral.

"Încercăm să răspundem tuturor cererilor. Avem rochii în curs de fabricaţie, dar nu avem destul material să satisfacem toate cererile", a spus Margarita Pato Cid, proprietara mărcii, care este o afacere de familie creată în urmă cu şase ani şi care deţine cinci magazine în Spania.

A patra în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, prinţesa Charlotte a apărut duminica trecută în câteva fotografii făcute de mama ei, îmbrăcată într-o rochiţă cu flori mici şi o jachetă roz pal, jucându-se cu un câine de pluş. Ca la fiecare apariţie oficială a bebeluşilor regali, oamenii s-au interesat cui îi aparţine creaţia, iar vânzările au crescut semnificativ.

Rochiţele - una costă 21 de lire sterline (29,95 de euro) - s-au vândut rapid în magazine, firma nevânzând pe internet. Acum există o listă de aşteptare cu clienţi, în principal britanici şi americani, a spus Margarita Pato Cid. "Am aflat că prinţesa Charlotte purta rochiţa noastră odată cu toată lumea, din fotografii", a adăugat ea, precizând că "este o mare onoare".

"S-ar putea ca acest lucru să se datoreze şi bonei copiilor lui Catherine şi William", a afirmat ea, referindu-se la doica spaniolă Maria Teresa Turrion, care se ocupă de prinţul George şi de sora lui.

Este a treia oară că prinţesa, care a împlinit miercuri şase luni, poartă în public articole vestimentare de producţie spaniolă, după prezentarea în faţa spitalului londonez unde a venit pe lume (în luna mai) şi o primă serie de fotografii cu fratele său.

×