x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Lana Del Rey, critici la adresa lui Kanye West pentru sprijinul faţă de Trump

Lana Del Rey, critici la adresa lui Kanye West pentru sprijinul faţă de Trump

01 Oct 2018   •   15:22
Lana Del Rey, critici la adresa lui Kanye West pentru sprijinul faţă de Trump

Lana Del Rey l-a criticat pe Kanye West pentru sprijinul pe care i-l acordă lui Donald Trump. Cântăreaţa i-a scris lui West după o apariţie televizată a artistului la Saturday Night Live, care s-a încheiat cu un discurs pro-Trump.

Lana Del Rey i-a trimis mesajul lui Kanye West prin intermediul contului de Instagram.

Faptul că Trump a devenit preşedintele nostru a fost o pierdere pentru ţară, dar sprijinul tău pentru el este o pierdere pentru cultură. Pot doar să bănuiesc că te asociezi cu el în ceea ce priveşte unele niveluri ale personalităţii lui. Deziluzia de grandoare, probleme extreme cu narcisismul – niciuna nu ar fi fost o problemă dacă nu am fi vorbit de bărbatul care ne conduce ţara. Dacă eşti de părere că este în regulă să sprijini pe cineva care crede că este în regulă să apuci o femeie de partea intimă doar pentru că eşti celebru –atunci ai nevoie de o intervenţie la fel de mult ca el – ceva ce mulţi narcisişti nu o să aibă niciodată, pentru că nu există suficient ajutor pentru problema asta. Mesaj trimis cu îngrijorarea că nu va fi niciodată adresat.”, a scris Lana Del Rey pe pagina de Instagram a lui Kanye West.

Kanye West a purtat în timpul interpretării artistice din cadrul Saturday Night Live o şapcă cu mesajul “Make America Great Again”. La sfârşitul emisiunii, West a lansat un discurs politic în favoarea lui Donald Trump.

 

×
Subiecte în articol: Kanye West lana del rey donald trump