x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Larry Hagman: J.R. l-a împuşcat pe Ceauşescu!.

Larry Hagman: J.R. l-a împuşcat pe Ceauşescu!.

19 Mai 2011   •   07:28
Larry Hagman: J.R. l-a împuşcat pe Ceauşescu!.

Actorul care l-a interpretat pe J.R. Ewing sustine ca serialul "Dallas" a avut un impact imens asupra politicii internationale si a fost responsabil pentru revolutia din Romania si pentru moartea fostului lider Nicolae Ceausescu.

Hagman a afirmat ca a fost surprins de faptul ca "serialul a fost difuzat in fosta Romanie comunista".

"Difuzarea de catre Romania a Dallas-ului la televizor pentru a incerca sa arate cat de corupt era sistemul american s-a sfarsit cu punerea la zid a dictatorului Ceausescu si cu impuscarea sa de 500 de ori", a declarat Hagman pentru publicatia australiana Fairfield City Campion.

"El a acceptat sa difuzeze serialul pentru a se vedea cat de decadenti eram, iar oamenii au spus ", a completat actorul.

Lansat in 1978, serialul a avut, pana in 1991, nu mai putin de 357 de episoade, grupate in 14 sezoane. Considerat un reper al genului soap opera, “Dallas' are in palmares patru premii Emmy si un Glob de Aur. Succesul productiei a inspirat si un lungmetraj cu acelasi subiect, “J.R. Returns', care a fost lansat in 1996.

Serialul, unul dintre cele mai de succes din istoria televiziunii, ar urma sa fie reluat, cu noi actori printre protagonisti, alaturi de veteranii Larry Hagman si Patrick Duffy in rolurile J. R. si Bobby Ewing.



×