x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe LEGENDA legată de "E.T. extraterestrul", ADEVĂRATĂ! Ce a descoperit o echipă de documentarişti în deşertul New Mexico (VIDEO)

LEGENDA legată de "E.T. extraterestrul", ADEVĂRATĂ! Ce a descoperit o echipă de documentarişti în deşertul New Mexico (VIDEO)

28 Apr 2014   •   10:30
LEGENDA legată de "E.T. extraterestrul", ADEVĂRATĂ! Ce a descoperit o echipă de documentarişti în deşertul New Mexico (VIDEO)

O legendă urbană legată de cel mai prost joc video din istorie s-a dovedit a fi adevărată, după ce o echipă de documentarişti, condusă de regizorul şi scenaristul Zak Penn, a descoperit în deşertul New Mexico sute de exemplare ale jocului făcut după celebrul film "E.T. extraterestrul", al lui Steven Spielberg.

Scroll pentru video

Spre deosebire de film, însă, jocul însemnat un eşec financiar, schimbând complet industria divertismentului electronic. Chiar şi pentru anul 1982, acest joc a fost o adevărată catastrofă, oamenii înghesuindu-se să-l returneze.

Atunci au apărut primele zvonuri care vorbeau despre zecile de camioane ale firmei producătoare Atari care aruncau casetele cu jocuri undeva în deşertul New Mexico. Din 1983 şi până acum însă au fost doar zvonuri neverificate. Aşa că documentaristul Zak Penn şi echipa sa şi-au propus însă să confirme acele zvonuri. Şi le-au confirmat. După 30 de ani, sute de oameni au  rămas stupefiaţi să vadă cu ochii lor cel mai prost joc din istoria consolelor video, care a contribuit la prăbuşirea acestei industrii la mijlocul anilor 80.



×