x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Liderul Partidului Laburist din Marea Britanie spune că va continua afacerile cu Vladimir Putin

Liderul Partidului Laburist din Marea Britanie spune că va continua afacerile cu Vladimir Putin

20 Mar 2018   •   13:39
Liderul Partidului Laburist din Marea Britanie spune că va continua afacerile cu Vladimir Putin

Liderul Partidului Laburist din Marea Britanie, Jeremy Corbyn, a afirmat că va continua să facă afaceri cu Vladimir Putin, chiar dacă mai mulţi diplomaţi ruşi au fost expulzaţi din Marea Britanie după ce fostul agent rus şi fiica sa au fost otrăviţi, scrie The Guardian.

În ciuda faptului că Marea Britanie ia în calcul introducerea mai multor sancţiuni împotriva Rusiei, liderul Partidului Laburist sugerează că ar trebui să aştepte dovezile înainte de a lua mai multe astfel de măsuri.

“Ceea ce spun este că armele erau folosite în Rusia, clar”, a spus Corbyn, într-un interviu acordat pentru BBC, marţi. “Cred că Rusia trebuie să-şi asume responsabilitatea pentru asta, dar trebuie să existe un răspuns definitiv la întrebarea: de unde a venit agentul neurotoxic?”

Trei autobuze cu numere de înmatriculare diplomatice au plecat din faţa ambasadei Londrei, marţi. Se crede că pasagerii din autobuze erau cei 23 de diplomaţi expulzaţi de Theresa May, săptămâna trecută.

 

×