x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Liviu Dragnea s-a întâlnit cu Michael Flynn, consilierul pe probleme de securitate în noua administrație americană

Liviu Dragnea s-a întâlnit cu Michael Flynn, consilierul pe probleme de securitate în noua administrație americană

18 Ian 2017   •   22:30
Liviu Dragnea s-a întâlnit cu Michael Flynn, consilierul pe probleme de securitate în noua administrație americană

Liviu Dragnea a ajuns la Washington, miercuri, unde a avut o discuție cu Michael Flynn, cel care va fi consilierul pe probleme de securitate națională în noua administrație. Cu această ocazie președintele PSD a postat un mesaj pe facebook în care spune pe scurt subiectele abordate cu oficialul american.

"Astăzi am avut o discuție informală foarte bună cu domnul Michael Flynn, viitorul consilier pentru securitate națională în noua administrație Trump.

Am discutat despre perspectivele excelente ale parteneriatului strategic dintre România și Statele Unite și despre faptul că securitatea națională și stabilitatea reprezintă doi factori esențiali pentru dezvoltarea și prosperitatea unei națiuni. L-am asigurat că actualul guvern de la București va respecta angajamentul României de a aloca 2% din PIB pentru apărare, iar dânsul mi-a confirmat interesul special al SUA față de România și dorința noii administrații americane de a dezvolta parteneriatul cu țara noastră."

×