x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Locul accidentului din Muntenegru fusese marcat cu un indicator rutier care a dispărut

Locul accidentului din Muntenegru fusese marcat cu un indicator rutier care a dispărut

27 Iun 2013   •   19:15
Locul accidentului din Muntenegru fusese marcat cu un indicator rutier care a dispărut
Sursa foto: EPA/BORIS PEJOVIC

Locul tragicului accident din Muntenegru soldat cu moartea a 18 români fusese marcat cu un indicator rutier de tip "punct negru", care însă a dispărut în urmă cu ceva timp din cauza ploilor, scrie joi cotidianul Vijesti din Podgorica, informează agerpres.ro.

Chiar dacă în ultimii cinci ani acolo nu au avut loc accidente fatale, locul a fost marcat cu un punct negru care trebuia să atragă atenţia şoferilor, au declarat pentru ziar reprezentanţii agenţiei rutiere Crnagoraput.

Aceştia au adăugat că în scurt timp indicatorul urmează să fie reinstalat în acelaşi loc. Înainte de locul accidentului sunt suficiente indicatoare că urmează un pericol: un indicator pentru limitarea vitezei la 40 kilometri pe oră, unul pentru tunel, unul pentru interzicerea depăşirii şi un altul care indică o curbă, au adăugat reprezentanţii Crnagoraput.

Potrivit anchetatorilor, banda tahografului găsit în autocar nu a fost deteriorată. Primele rezultate ale anchetei sunt aşteptate săptămâna viitoare, când se va şti ce viteză a avut autocarul în momentul accidentului, mai scrie ziarul citat. 

×
Subiecte în articol: accident autocar accident muntenegru