x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Mă bucur că m-a găsit poliţia! Acum mă simt liberă". Ce au descoperit oamenii legii într-o sală de fitness din SUA (VIDEO)

"Mă bucur că m-a găsit poliţia! Acum mă simt liberă". Ce au descoperit oamenii legii într-o sală de fitness din SUA (VIDEO)

01 Iun 2013   •   16:31
"Mă bucur că m-a găsit poliţia! Acum mă simt liberă". Ce au descoperit oamenii legii într-o sală de fitness din SUA (VIDEO)

O instructoare de Zumba, în vârstă de 30 de ani, a fost condamnată la 10 luni de închisoare, după ce poliţiştii au descoperit că sala ei de fitness din Kennebunk, Maine era de fapt un hotel, scrie Business Insider.

Alexis Wright spune însă că este fericită. "Mă bucur că m-a găsit poliţia. Acum mă simt liberă, iar când voi ieşi din închisoare voi încerca să ajut persoanele care au fost abuzate în copilărie, cred că din povestea asta va ieşi ceva bun", a declarat Alexis, care a fost violată în copilărie şi care a fost martoră la multe scene de violenţă în familie.

Alexis a fost acuzata de prostitutie, furt si frauda prin neplata taxelor, scrie Business Insider, citand Associated Press.

Afacera era condusă de Alexis şi de fostul ei iubit, Mark Strong, de 57 de ani, care deţinea o firmă de aisgurări. Tânăra îşi filma pe ascuns clienţii, pe care apoi încerca să-i şantajeze. Cei doi au câştigat din afacere 150.000 de dolari.

Strong a fost condamnat şi el la 20 de zile în spatele gratiilor şi la plata a 3.000 de dolari.

×