x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Macaraua prăbuşită peste o moschee din Mecca aparţinea firmei BinLaden Group, deținută de tatăl lui Osama Bin Laden

Macaraua prăbuşită peste o moschee din Mecca aparţinea firmei BinLaden Group, deținută de tatăl lui Osama Bin Laden

12 Sep 2015   •   11:01
Macaraua prăbuşită peste o moschee din Mecca aparţinea firmei BinLaden Group, deținută de tatăl lui Osama Bin Laden

Macaraua uriașă care s-a prăbușit vineri peste Moscheea Sfântă de la Mecca, ucigând cel puțin 107 persoane, aparține unei companii germane, dar era operată de o firmă din consorțiul familiei lui Osama Bin Laden

Citește și VIDEO - DEZASTRU LA MECCA. 87 de MORȚI după ce o macara s-a prăbușit peste MOSCHEEA SFÂNTĂ - ATENȚIE! IMAGINI ȘOCANTE!

Ironia face ca accidentul să aibă loc chiar în ziua în care Statele Unite și întreaga lume comemorau 14 ani de când mai multe avioane au fost folosite de teroriști pentru a ataca Pentagonul sau turnurile gemene de la World Trade Center, potrivit antena3.ro, care citează reteauadestiri.ro.

Potrivit Daily Mail, consorțiul de firme al familiei Bin Laden se ocupă de extinderea și consolidarea Moscheii Sfinte, un proiect în valoare de 14 miliarde de lire sterline.

BinLaden Group a fost fondat de tatăl lui Osama Bin Laden, Mohammed, și se ocupă de construcția mai multor clădiri uriașe sau lucrări de infrastructură în Arabia Saudită. Printre acestea se numără cea mai înaltă clădire din lume, Kingdom Tower, în Jeddah, sau linia de cale ferată de mare viteză Haramain, care va lega Mecca de Medina.

×
Subiecte în articol: macara mecc binladen group osama bin laden