x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe MADRID / Un nume de român, pe lista pasagerilor avionului implicat în accidentul aviatic

MADRID / Un nume de român, pe lista pasagerilor avionului implicat în accidentul aviatic

21 Aug 2008   •   00:00
MADRID / Un nume de român, pe lista pasagerilor avionului implicat în accidentul aviatic

10:30 • Compania Spanair, ce deţine avionul ce a fost implicat ieri într-un accident pe aeroportul Barajas din Madrid, a dat publicităţii lista pasagerilor zborului JK 5022, după ce a anunţat familiile celor aflaţi la bord. Printre numele celor 172 de pasageri se află şi un nume de român: Ciprian Carmen.

Compania Spanair, ce deţine avionul ce a fost implicat ieri într-un accident pe aeroportul Barajas din Madrid, a dat publicităţii lista pasagerilor zborului JK 5022, după ce a anunţat familiile celor aflaţi la bord. Printre numele celor 172 de pasageri se află şi un nume de român: Ciprian Carmen.


Deocamdată, Spanair nu dă detalii despre situaţia acestui pasager. În accidetul de ieri, din cele 172 de persoane aflate la bordul avionului, doar 19 au supravieţuit.

 

UPDATE

Ambasada României în Spania nu a primit, pînă în prezent, nicio informare că printre victimele accidentului aviatic de la Madrid, care s-a soldat cu 153 de morţi şi 19 răniţi, s-ar afla şi cetăţeni români, au declarat, astăzi, reprezentanţi ai misiunii diplomatice româneşti în Spania. "Pînă în prezent, nu avem nicio informare că printre victimele accidentului de la Madrid s-ar afla români", au precizat reprezentanţii ambasadei.
Referitor la numele de pe lista pasagerilor cursei Spanair, care pare românesc, Carmen Ciprian, reprezentanţii ambasadei susţin că acesta este incomplet. Persoana respectivă se numeşte Maria del Carmen Ceprian şi nu este de naţionalitate română.
(V.A.)

 

×
Subiecte în articol: externe