x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe MAE: Atenţionare de cãlãtorie în Croaţia. Grevă generală la aeroportul Pleso din Zagreb

MAE: Atenţionare de cãlãtorie în Croaţia. Grevă generală la aeroportul Pleso din Zagreb

21 Noi 2013   •   17:33
MAE: Atenţionare de cãlãtorie în Croaţia. Grevă generală la aeroportul Pleso din Zagreb
Sursa foto: Allan Eyton

Ministerul Afacerilor Externe atenţioneazã cetãţenii români care doresc sã cãlãtoreascã în urmãtoarea perioadã în Croaţia, sau care se aflã deja pe teritoriul acestui stat, asupra faptului cã începând cu data de 21 noiembrie 2013 pânã la 22 noiembrie 2013 (ora 24.00), aeroportul Pleso din Zagreb va fi închis din cauza desfãşurãrii unei greve generale.
Toate zborurile programate în aceastã perioadã au fost anulate. Pasagerii care au cumpãrat bilete pentru cursele cu destinaţia Zagreb, pot opta pentru relocare gratuitã cãtre unul din aeroporturile din Split, Ljubljana, Budapesta sau Graz, pentru returnarea banilor sau pentru bilete pentru o altã datã.

În cazul în care nu se va ajunge la un alt acord, greva va continua în perioada 26-28 noiembrie 2013, existând chiar posibilitatea declanşãrii grevei generale pe timp nelimitat, începând cu 2 decembrie 2013.
Pentru a evita situaţiile neplãcute, cetãţenii români sunt sfãtuiţi sã contacteze, în prealabil, compania aerianã pentru reconfirmarea orarului de zbor.

×
Subiecte în articol: croatia greva generala