x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe MAE regretă consecinţele exploziilor de la Maratonul din Boston

MAE regretă consecinţele exploziilor de la Maratonul din Boston

16 Apr 2013   •   12:16
 MAE regretă consecinţele exploziilor de la Maratonul din Boston
Ministerul Afacerilor Externe îşi exprimă profundul regret faţă de consecinţele exploziilor soldate cu morţi şi răniţi de la Maratonul din Boston, Statele Unite ale Americii.

MAE îşi exprimă susţinerea pentru acţiunile întreprinse de autorităţile americane de elucidare şi identificare a vinovaţilor în cel mai scurt timp, pentru a putea fi deferiţi justiţiei.

MAE îşi exprimă solidaritatea cu familiile victimelor şi cu poporul american în aceste momente tragice şi transmite acestora sincere condoleanţe şi întreaga compasiune.


Referitor la evenimentul care a avut loc la Maratonul de la Boston, Consulatul General  al României la New York se află în legătură permanentă cu autorităţile locale. Departamentul de Stat SUA a constituit o celulă de criză la care misiunile diplomatice pot solicita informaţii cu privire la proprii cetăţeni.

Din informaţiile obţinute, până în prezent  de către  Consulatul General  al României la New York, printre victimele tragicului eveniment nu au fost identificaţi cetăţeni români.

×