x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mai multe persoane au ridicat o maşină de teren pentru a salva o fetiţă prinsă dedesubt (VIDEO)

Mai multe persoane au ridicat o maşină de teren pentru a salva o fetiţă prinsă dedesubt (VIDEO)

14 Dec 2011   •   12:54
Mai multe persoane au ridicat o maşină de teren pentru a salva o fetiţă prinsă dedesubt (VIDEO)

Camerele de supraveghere au surprins momentul in care mai multe persoane au ridicat o masina de teren pentru a scoate o fetita de 5 ani care fusese prinsa dedesubt pe o strada din orasul Wenzhou, scrie Daily Mail.

Mama fetitei s-a enervat si a lasat-o in mijlocul drumului, ea refuzand sa mai mearga. Dupa cateva clipe, o masina a trecut peste ea, imediat soferul, mama fetitei si mai multi trecatori sarind in ajutorul micutei. 16 persoane au ridicat masina pentru ca fetita sa fie salvata.

"Fetita s-a suparat pe mama ei si nu a vrut sa mai plece din mijlocul strazii. Masina a venit de dupa colt si nu a vazut copilul. Fata a ramas blocata sub masina, iar mama ei a inceput sa tipe", a declarat un martor.

Micuta a fost dusa la spital, dar nu a fost internata pentru ca nu avea rani grave. Presa locala a scris despre solidaritatea oamenilor mentionand ca "oamenii care au ajutat nu se cunosteau, dar actiunea lor a impresionat intreg orasul". (L.I.)

×