x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mamă gravidă în 8 luni arestată şi copilul ei dus la orfelinat pentru că a uitat să plătească un sandwich (VIDEO)

Mamă gravidă în 8 luni arestată şi copilul ei dus la orfelinat pentru că a uitat să plătească un sandwich (VIDEO)

de Departamentul Online    |    03 Noi 2011   •   10:16
Mamă gravidă în 8 luni arestată şi copilul ei dus la orfelinat pentru că a uitat să plătească un sandwich (VIDEO)

Lantul de magazine Safeway si-a cerut scuze unui cuplu din Honolulu, dupa ce acesta a fost arestat si despartit de copilul lor in varsta de mai putin de trei ani, pentru vina de a fi uitat sa plateasca un banal sandwich, informeaza Associated Press.

Marcin si Nicole Leszczynski s-au mutat acum doua saptamani in Honolulu si au petrecut mai mult timp pentru a se acomoda. In urma cu o saptamana, cei doi au pornit la cumparaturi si, dupa mai multe peregrinari obositoare, au ajuns intr-un supermarket Safeway.

Nicole era insarcinata in 8 luni si infometata. A luat doua sandwich-uri de pe un raft si le-a mancat, in timp ce sotul ei plimba alaturi caruciorul, printre rafturi. Ajunsi la casa, cei doi au platit pentru marfa din cos o suma de 50 de dolari, uitand insa de sandwich-urile care costau 5 dolari.

Inainte de iesirea din magazin, au fost abordati de personalul de securitate al magazinului, care le-au verificat chitanta. Descoperind ambalajul sandwich-ului si constatand ca acesta nu este platit, bodyguarzii i-au retinut pe cei doi soti si au chemat politia.

La sosirea politistilor, sotii Leszczynski au fost incatusati si arestati, iar fetita lor Zofia a fost preluata de Protectia Copilului. A fost momentul in care Nicole si-a pierdut cumpatul. 'Eram ingrozita de faptul ca Zofia va fi inspaimantata, traumatizata, fiindca nu a petrecut, pana atunci, nicio noapte fara sa fim alaturi de ea. Am devenit isterica, m-am dus la WC si am vomat', rememoreaza Nicole.

Mama gravida si sotul ei au fost dusi la o sectie de politie separat, amprentati si fotografiati ca doi infractori. Dupa plata unei cautiuni de 50 de dolari, au fost eliberati. Si-au putut, insa, recupera fetita, abia la 18 ore dupa ce fusese luata de autoritati.

Nicole Leszczynski si-a relatat patania pe un site dedicat mamicilor. A fost uimita sa constate ca foarta multa lume o dojenea pentru ca si-a permis sa manance sandwich-ul, inainte de a plati. 'Nu mi-am imaginat ca e asa un tabu. Am crescut si am trait intr-un orasel mic, unde asa ceva nu a constituit niciodata o problema, in niciun caz nu s-ar fi pus problema furtului. A fost doar un moment de neatentie. Iar ce a urmat e un abuz', sustine Nicole Leszczynski.

×
Subiecte în articol: gravida arestata sandwich honolulu